Shop RO

Cumpara harti din Romania si strainatate pentru excursiile tale. Comenzile se fac online, plata prin card sau la livrare, iar produsele sunt aduse la domiciliu sau la birou.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Promotie! Transportul pentru produsele vandute si livrate de eMAG este gratuit, la fel si asigurarea acestora si kilometri suplimentari. Orice comanda pentru produse vandute si livrate de eMAG, indiferent de valoarea sau cantitatea produselor, va fi livrata gratuit la orice adresa din Romania.

Puteti alege sa platiti la livrare, prin ordin de plata, in rate sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.  Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).

Pentru a verifica actualitatea acestor informatii, va rugam sa verificati sectiunea AJUTOR din pagina produselor. Nu ne asumam raspunderea pentru modificarile efectuate de magazinele partenere care pot face asemenea schimbari sau pot introduce valori minime de comanda pentru livrarea gratuita fara sa ne notifice.

Pagini web complementare:

Lasă un răspuns